Om Veterinærhøgskolen

NMBU Veterinærhøgskolen er landets eneste veterinærfaglige utdanningsinstitusjon og gir kompetanse innen veterinærmedisin og veterinær samfunnsmedisin. Fakultetet utdanner veterinærer, dyrepleiere og doktorander i Veterinærvitenskap og forsker på veterinærmedisin og relaterte biomedisinske fagområder. Vi har 500 studenter og er 430 ansatte.

Fakultetet består av instituttene; Institutt for prekliniske fag og patologi, Institutt for parakliniske fag, Produksjonsdyrmedisin og Sports- og familiedyrmedisin. Vi driver også Dyresykehuset, som er nært knyttet til vår forskning og utdanning, og tar i mot pasienter fra hele landet.

NMBU skal bidra til å sikre fremtidens livsgrunnlag gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon. Vi har landets mest fornøyde universitetsstudenter, som får forskningsbasert utdanning i et unikt studentmiljø. Våre kandidater får med seg høy kompetanse på tverrfaglig samarbeid og er populære i arbeidsmarkedet.

NMBU har internasjonalt ledende forskningsmiljøer innen flere fag. Sammen med våre partnere i samfunns- og næringslivet bidrar vi til å løse noen av de største samfunnsutfordringene i vår tid. Vi satser på innovasjon, formidling og entreprenørskap fordi vi mener disse utfordringene best løses med felles innsats.

Vi mener at et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Vi vil legge arbeidsplassen til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no

Om stillingen

Ved NMBU Veterinærhøgskolen, Institutt for sports- og familiedyrmedisin, Seksjon for smådyrsykdommer, er det ledig 2 internship innen smådyrmedisin med 18 mnd. varighet. Oppstart 1.desember 2024.

Om du ønsker å ta del i et stimulerende og spennende arbeidsmiljø, ha utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten for utvikling i et sterkt faglig miljø, kan et roterende internship være noe for deg. Som intern arbeider du både under veiledning på dagtid og selvstendig ved dag-, kveld-, natt- og helgearbeid ved Dyresykehuset – smådyrs akuttvakt. Du vil også delta i den daglige kliniske undervisning av veterinærstudenter.

Programmet går over 18 måneder og fordeles mellom avdeling for: Akutt og intensiv, Indremedisin, Kirurgi: bløtvev-, ortopedi og nevrokirurgi, Anestesi og analgesi, Radiologi Reproduksjonsfysiologi, Nevrologi og Klinisk patologi.

Arbeidsoppgaver

En roterende intern har 4 nøkkeloppgaver: Ved rotasjon gjennom de nevnte avdelinger tar du del i konsultasjoner, utredning og behandling av den enkelte pasient under veiledning. Det vil være daglig kasus-basert veiledning i tillegg til mer strukturert kunnskapstilnærming som kollokviearbeid og faglige diskusjoner. Klinisk arbeid med ansvar for egne pasienter ved å delta i en helhetskontinuerlig turnusordning. Ta vare på innlagte pasienter ved å delta i turnus og rotasjon ved ulike avdelinger. Studentundervisning og veiledning (kliniske ferdigheter).

Personlige egenskaper

Du må ha:

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Gode evner til å arbeide selvstendig og i team.
  • Evne til å håndtere uforutsigbare arbeidsdager.
  • Høy motivasjon for klinisk arbeid og undervisning.

Kvalifikasjoner

Kompetanse

Det kreves:

  • Veterinærmedisinsk utdannelse med norsk autorisasjon.
  • God muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk/skandinavisk språk og engelsk.


Følgende erfaringer og kunnskaper vektlegges:

Det er ønskelig med: Vi ønsker og oppfordrer både nyutdannede veterinærer og veterinærer med inntil 4 års klinisk arbeidserfaring fra smådyrpraksis til å søke. Faglig nysgjerrighet og en sterk motivasjon for å utvikle veterinære ferdigheter, erfaring og kunnskap.

Ved vurdering av søkere, vil det bli lagt vekt på formell kompetanse, motivasjon for klinisk videreutdannelse og personlige egenskaper som evne til samarbeid og selvstendig arbeid. Lang klinisk erfaring eller vitenskapelig kompetanse vil ikke bli tillagt vesentlig vekt.

Hva vi tilbyr

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1020 Vitenskapelig assistent, ltr. 54 - 65 (NOK 532.200– 635.400) avhengig av kvalifikasjoner.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til veterinær Ragnhild Skulberg, enhetsleder ved enhet poliklinikk, akutt og intensiv, tlf: +47 907 47 639 eller e-post: ragnhild.skulberg@nmbu.no

Informasjon til søkere

Søknad

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. Legg ved vitnemål og attester.

Søknadsfrist: 10.09.2024

Din CV må legges inn i JobbNorges CV-skjema og ikke bare legges med som vedlegg. Dette for å kunne innfri forskrift til forvaltningsloven §15.